duminică, 31 ianuarie 2010

Legaturi stranse, mai ceva ca in Mafie...

No, eu tre’ sa mai scriu…trebuie sa mai spun ceva…ca nu merge altfel…

Nu stiu daca a urmarit cineva pana la sfarsit toata povestea de pe celebrul site (aici reamintit: http://aafr.ro/membrii-36.htm ). Veti vedea acolo, un comentariu de-al meu ce face referire la site-ul de fotografie www.foto-magazin.ro .
Personal, ma simt atras de acest site, foto-magazin.ro…e o istorie intreaga cu el…Acolo am facut primii pasi in fotografie, de acolo am invatat multe, si as dori sa multumesc pe aceasta cale D-lui Calin Stefan Ragalie, care m-a ajutat foarte mult cu sfaturi, cu pareri…Dumnealui si multi alti activanti pe acest forum.
Dar, se pare totusi ca exista ceva suspect la mijloc…Desi nu am jignit pe nimeni pe acel site, nu m-am luat de nimeni, niciodata, m-am trezit azi, pe la orele 15.00 ca sunt banat si ca nu-mi mai pot accesa contul de pe foto-magazin.ro. Am stat sa cuget, de ce oare? Si mintea asta a mea inceata m-a dus cu gandul la comentariile mele de pe site-ul AAFR, in care mi-am varsat naduful si toata supararea pe un stimabil domn si artist fotograf…Oare acesta sa fie motivul? Mai mult ca sigur…Dar, asta e…ce sa facem…

CSR, tot nu-mi dau seama inca cu ce am gresit, ca doar pe foto-magazin nu am spus nimic de nimeni…iar daca motivul este intradevar cel legat de AAFR, atunci imi pare rau, dar prefer sa nu mai fac parte din utilizatorii foto-magazin.ro. Pe cuvant…Am citit la un moment dat pe foto-magazin cum ca dumneata nu tii partea nici celor de la AAFR, dar nici celor care sunt impotriva lui…Se pare totusi, ca esti impotriva noastra…

Indubitabil…

2 comentarii:

  1. Am primit din partea utuilizatorului alien.alin un avertisment prin care imi spunea ca are calculatorul virusat.
    Azi, in jurul orei 15, am primit un mesaj care ma intreba daca mi-am facut cont pe un site (de care n-am auzit niciodata) cu nume de utilizator identic cu cel pe care il am (in realitate) pe Yahoo Mess.
    Ca atare:
    - contul utilizatorului alien.alin este banat pana cand isi rezolva problema
    - forumistii care au in agenda de Mess pe alien.alin sa procedeze cu mare precautie la mesajele care vin aparent de la ee
    - scanati-va calculatorul cu un program antivirus adus la zi.

    Alin, imi pare rau, dar mai bine sa fiu paranoic decat "pe butuci"...
    Cand ai rezolvat cu virusul, da-mi un telefon pe mobil.

    Va tin la curent...

    RăspundețiȘtergere
  2. CSR, multumesc pentru lamuriri. Imi cer scuze pentru eventualele acuzatii, dar nu ma puteam gandi la alt motiv.
    Problema cu virusul am rezolvat-o, am si postat de altfel pe blog metode de a scapa de el. Urmeaza sa pun si pe foto-magazin, in momentul in care mi se va ridica bannul.

    Da, stiu cum e...paza buna trece primejdia rea. :)

    ps: Nu am putut deloc sa intru pe forum, si nici sa vad motivul pentru care am primit bann. Atunci, l-am rugat pe David sa vorbesca pe forum in numele meu. Inca o data, imi cer scuze pentru confuzie.

    RăspundețiȘtergere