joi, 22 septembrie 2011

Mamelor din lumea-ntreaga...


Mameloooor din lumea-ntreaga…

Nu, nu cersesc nimic. Cred…Sau poate ar trebui, ca vad ca la unii merge cu cerseala, mai fac si eu un ban cinstit, ca nu dau in cap la nimeni, nu? :D Si nici nu oblig pe nimeni sa-mi dea. “Nu-i prost cine cere, e prost cine da” – asa imi zice tata.
Hai sa fim seriosi totusi, ca suntem oameni in toata regula.

Mergeam ieri pe strazile orasului meu drag, cu munca, ca tot omu’ care se speteste sa-si faca o situatie. Muncesti de dimineata pana seara, platesti facturi si ce mai ai de plata, si tragi linie. Cam putine cifre sub linie. “Se la vii” (cum zice francezii – mama lor de smecheri, ei le STIE pe toate).
Concentrat la trafic nevoie mare, nu prea ma uit in stanga-dreapta la semafoare, ca nu ma intereseaza, unde mai pui ca era si 8 dimineata, chiaun de somn…Insa azi m-am uitat in dreapta. Cred ca era un Ford Mondeo, sau nu mai stiu ce, oricum era o masina destul de ok, de om cultivat ai putea spune. La volan o doamna cocheta, aranjata. Mai observ pe cineva in dreapta, pe scaunul din fata, dar nu vad prea bine. Intre timp plecam de la semafor…doamna pleaca in tromba, probabil se grabea. Dar cum Murphy isi baga coada tot timpul cu legile lui smechere, o prind iar la sensul giratoriu. Analizez. In dreapta o copila de vreo 8-9 ani, cu mainile pe bord, se uita stanga-dreapta, admira. Nu-i nimic nemaipomenit in asta, nu? La noi se poate orice, chiar daca stiu ca cei sub 14 ani nu au voie pe scaunul din dreapta soferului. Ce m-a indignat, COPILA NU PURTA CENTURA DE SIGURANTA. Nici mama-sa. Defapt, ce sa invete copila de la mama-sa?
Sa n-o dai cu capu’ de bord pe nenorocita aia de mama?


Va las pe voi sa judecati!


Ps: pana seara, cand am ajuns acasa, am mai vazut vreo 3 masini care erau in aceasi situatie ca cea prezentata mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu