duminică, 16 octombrie 2011

Serban Huidu

Salutare...

Nu stiu cati dintre voi il agreati sau nu...personal il admir ca om si ca prezentator. Ii urmaresc emisiunile atat la TV cat si la radio, iar ceea ce am aflat azi m-a socat. Poate nu la fel de mult ca necazul avut in iarna, sau poate mult mai mult. Ar merita cineva o asemenea soarta? Poate da...poate nu. Oricat de mult poti uri un om, nu te poti bucura la auzul unor asemenea vesti.

La inceput accidentul la ski..."asa ii trebuie", "l-a pedepsit Dumnezeu ca prea se lua de toata lumea" cam astea erau cuvintele ce le auzeai din gura diversilor ce se simteau cu musca pe caciula. Au dreptate, se lua de toata lumea, facea misto de toata lumea, dar n-a omorat pe nimeni pana azi...noi de ce sa-i uram moartea? In loc sa-i fi urat sanatate, sa-i fi trimis un gand bun, multi dintre noi se bucurau atunci. Sa spunem ca Doamne fereste, ar fi murit, v-ar fi fost mai bine? V-ati fi bucurat de o victorie pe care n-ati obtinut-o voi, de o victorie in care soarta a jucat 100% in locul vostru? Probabil ca cei vizati de criticile lui Huidu ar fi sarit in sus de bucurie.

Dar s-a terminat, Serban a reusit sa scape cu bine din acel necaz. Din pacate nu s-a schimbat nimic IN EL. Ma asteptam sa pretuiasca mai mult viata, atat a lui cat si a familiei. Cum sa te bagi intr-o depasire pe linia continua? Cel putin asa spun cei din media ca s-ar fi intamplat. Pana nu termina Politia ancheta nu putem sti sigur cine e vinovatul. Totusi, aceasi frustrati se bucura si de data asta..."nu ma intereseaza cazul Huidu" a declarat mircea badea, la o emisiune TV. Macar Oreste a avut mai mult bun-simt.
Sa fi fost vina lui Serban? Probabil ca asa a fost. Ma mir totusi ca nu a constientizat ca NU E SINGUR IN MASINA, mai erau familia lui, bona copiilor. Frate, tanc sa ai si parca totusi nu te-ai baga intr-o asemenea depasire, pe linie continua, pe timp de iarna, probabil cu/fara cauciucuri de iarna, in localitate... Nu poti depasi cu tancul, oricum :D . Exista insa si declaratii cum ca nici soferul Loganului nu ar fi fost usa de biserica, Dumnezeu sa-i ierte pe amandoi. Se pare ca si Loganul a depasit limita de viteza in localitate, depasind un autovehicul pe linia continua. Cel putin asa a zis cineva la TV care sustine ca se afla in masina depasita de Logan cu 10 secunde de tragicul eveniment. Daca e asa sau nu, probabil nu vom sti niciodata.

Oricum, se asteapta finalizarea anchetei...vom vedea cine este vinovat.

Pana atunci, Dumnezeu sa-i ierte pe cei adormiti, sanatate multa si insanatosire grabnica atat celui de al treilea pasager in Logan, cat si familiei lui Serban, si multa putere lui Serban sa treaca si peste acest necaz.

Totusi, cu toata stima si respectul, cine e vinovat trebuie sa raspunda.

3 comentarii:

  1. Da, stiu...din pacate...Dumnezeu sa-i ierte! Nu am mai modificat in articol...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare pacat ca Serban Huidu sufera asa de mult, mai bine murea el impreuna cu toata familia ca sa nu mai traiasca o astfel de tragedie. Saracutul de el... ce pacat.

    RăspundețiȘtergere